Welkom

 
 

 Lekker buiten spelen, rijden met traptrekkers, met de dieren bezig zijn, springen op onze grote airtrampoline, verder kun je klimmen en klauteren, wippen, kortom het is allemaal te beleven op Binnenste Buiten. Maar ook lekker binnenspelen met het boerderijspeelgoed. Op zondagmiddag kan je zelfs een ponyritje maken (bij goed weer natuurlijk)!

 

                                                                                                                                             
                                        
 
Klik hier voor openingstijden en tarieven van het Farmpark 

Actualiteiten

Lieve cavia's te koop

12-03-2016 14:33

Doordat er weer een nestje jonge cavia's is geboren, zijn er enkele cavia's te koop!

We hebben cavia's te koop van verschillende leeftijden en verschillende kleuren.

Voor meer informatie bel of mail ons.

Unieke knuffels (met een verhaal) te koop

24-12-2015 13:26

Vanaf deze week verkopen wij een uniek produkt in onze boerderij winkel; handgemaakte knuffels met een persoonlijk verhaal! 

De knuffels zijn gemaakt door Dominique de Jonge uit Terneuzen. Jan Kees kende haar al als (oud)leerlinge van het ZSC. Toen kon ze nog redelijk lopen, nu is zij aan haar rolstoel gebonden vanwege haar ziekte. Toch weerhoudt haar dit er niet van om zo actief als mogelijk haar leven te leiden. Ze woont zelfstandig met haar lieve hulphond. Via Deborah, een vrijwilligster op onze zorgboerderij, kwamen we weer in contact. en zo kwamen uiteindelijk ook de door haar gemaakte knuffels in ons winkeltje terecht. Als u er 1 koopt, steunt u de zorgboerderij, bezorgt u Dominique een zinvolle tijdsbesteding en koopt u een unieke en kwalitatieve, leuke knuffel!! 

tijdelijk uitverkocht!!

 

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>